SIRUSA a la 30a edició de neteja de platges de Mediterrània

La Fundació Mare Terra Mediterrània celebrar el dimecres 7 de juliol l’operació de neteja de la platja, que arribava a la 30ena edició i en la qual hi van participar prop de dos-cents nens i nenes (d’acord amb els protocols de la Covid), a més de voluntaris, que van recollir residus a la platja Llarga de Tarragona.

L’entitat ecologista busca conscienciar les generacions més joves de que cal cuidar el litoral tarragoní. Així ho van fer saber les Sirenes, de la Mediterranean Academy, van arribar fins a la platja per lliurar un missatge que demanava ajuda a salvar l’ecosistema marí i que va llegir lÒscar, un dels nens participants.

A la recollida de residus també s’hi van aplegar representants de diversos ajuntaments de la Costa Daurada, de sindicats i de diverses entitats col·laboradores. El president de l’entitat, Ángel Juárez, va dir: “És un any més per estar contents, desafiant com l’any passat la Covid. Però la cultura i la sensibilització no es poden tallar”. La MANCOMUNITAT i SIRUSA fan costat a la iniciativa des de fa anys.