Relleu a la gerència de SIRUSA

Reunit el Consell d’Administració de SIRUSA aquest dijous 29 de febrer de 2024, s’ha oficialitzat el relleu a la gerència al servei. Andreu Gelpí agafa el testimoni a Armengol Grau, que va assumir el càrrec l’any 2015.

Andreu Gelpí és llicenciat en Enginyeria Industrial i te formació PDD en Direcció per la Universidad de Navarra. És director de SIRUSA des del juny de 2023. Anteriorment, havia estat gerent de GMN dins COMSA corporación durant més de 19 anys; de l’empresa Elastómeros Politécnicos durant 14 anys, entre d’altres ha estat director de la companyia pública de gestió de residus TERSA, del 2001 al 2003. Ha estat també vicepresident d’ETRA (l’associació europea de reciclatge de pneumàtics) durant més de 9 anys.

Organigrama polític de SIRUSA i la MANCOMUNITAT

El Consell d’Administració de SIRUSA està presidit des del mes d’octubre per Sandra Guaita, alcaldessa de Reus. Així mateix, la Junta de la MANCOMUNITAT PER LA GESTIÓ INTEGRAL DE RESIDUS, té com a president l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i com a vicepresident, l’alcalde de Salou, Pere Granados. La representació política dels dos òrgans es renova cada quatre anys, coincidint amb les eleccions municipals, que enguany es van realitzar a finals de maig.